Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/detasygr/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90
   
Текст
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Serbian (Latin)

PDFПечатиЕ-пошта

Сара Фешн Продавници

Aparat 010

     Сара Фешн е ланец на продавници за малопродажба на чорапи и хулахопки со мал дел долен веш и костими за капење. Во својата програма нуди голем избор на чорапи и хулахопки од познати брендови како Red Star, Penti, Sara Kolant, Matex и други. На своите купувачи им нуди многу производи со висок квалитет и цени за сечиј џеб. Сара Фешн е постојано во чекор со модните трендови и во секое време нуди разни промоции, акции и попусти.

 picture button-mk

Macedonia-Flag МАКЕДОНИЈА

Листа на продавници- САРА ФЕШН

Бул. Климент Охридски

тел. 02/32 20 833

map button-mk


Г.Т.Ц. (приземје)

тел. 02/ 32 20 829

map button-mkКисела Вода (Дом на слепи лица)

моб.  075/272 651

map button-mkКисела Вода (рампа)

тел. 02/ 32 12 172

map button-mkНаселба Драчево

тел. 070/ 274 559

map button-mkНаселба Илинден

тел. 075/483 729

map button-mkНово Лисиче (спроти T- Home)

тел. 02/24 42 002

map button-mkПлоштад

тел. 02/32 32 575

map button-mkТ.Ц. Автокоманда

тел. 02/ 31 71 480

map button-mkТ.Ц. Бисер (спроти Тинекс)

тел. 02/ 24 55 863

map button-mkТ.Ц. Бисер (спроти Тедико)

тел. 02/24 50 001

map button-mkТ.Ц Буњаковец (I кат)
тел. 071/847 543

map button-mkТ.Ц. Лептокарија

тел. 070/511 701

map button-mkЦентар кај Рекорд

тел. 02/32 25 272

map button-mkБитола (Стара Чаршија)

тел. 047/221 204

map button-mkВелес (Продажен центар Туш)

тел. 043/21 25 22

map button-mkВелес (Центар)

тел. 043/21 24 80

map button-mkГевгелија (центар)

тел. 034/ 21 80 09

map button-mkГостивар (поранешен ресторан Тик Так)

тел. 078/229 221

map button-mkГостивар (Центар плоштад)

тел. 078/222 444

map button-mkДебар (Центар, пред Т-home)

тел. 077/ 88 77 71

map button-mkКавадарци (стара автобуска станица)

тел. 075/98 56 56

map button-mkКавадарци (Центар кон Гимназија)

тел. 075/98 56 56

map button-mkКочани (поранешна сендвичара Хогар)

тел. 033/27 14 55

map button-mkКочани (Долна облека) 

тел. 033/356-070

map button-mkКрива Паланка(спроти Црвен Крст)

тел. 070/641 756

map button-mkКуманово (спроти кафе Корзо)

тел. 070/532 661

map button-mkКуманово (Под Соколана)

тел. 070/532 651

map button-mkНеготино (градски плоштад)

тел. 075/ 98 56 56

map button-mkОхрид (стара чаршија)

тел. 046/26 31 59

map button-mkОхрид (бул. Туристичка)

тел. 046/25 41 82

map button-mkПробиштип (Ул.Јордан Стојанов 12А)

тел. 072/ 30 20 94

map button-mkРадовиш (до ТТК банка)

тел. 070/ 25 91 79

map button-mkСвети Николе (центар)

тел. 032/610 007

map button-mkСтруга(чаршија-центар)

тел. 078/229 221

map button-mkСтрумица (Глобал приземје)

тел. 034/340 889

map button-mkСтрумица (до Тинекс)

тел. 034/ 32 90 09

map button-mkСтрумица (Плоштад)

тел. 034/340 147

map button-mkТетово (Анжи)

тел. 044/341 151

map button-mkШтип (Центар- еднонасочна улица)

тел. 032/39 00 09

map button-mkЛиста на продавници- ПЕНТИ


Пенти 1-Скопје

 тел. 02/32 14 510

map button-mkПенти 2-Охрид

 тел. 046/253-171

map button-mkПенти 3-Битола

 тел. 047/262-535

map button-mk

Serbia-Flag СРБИЈА

Листа на продавници- САРА ФЕШН

Врање

map button-mk


Ниш 1

map button-mk


Ниш 2

map button-mk